9 Sept 2006

Piknik Geng Jurnal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 comments:

Lan Rambai said...

aku sendiri tak tahu lagi dapat pegi tak hehehehe.. tapi nak tolong promote jugak.

Unknown said...

berapa sen satu kepala? hehehe.

blackpurple @ jowopinter said...

Lama betul tak berpiknik nih..... Pesal PD..? Pesal tak Gold Coast ke..Hawaii ke...? hehehe

Lan Rambai said...

kenny... tak payah bayar apa-apa pada sapa-sapa. pegi sendiri, beli boya sendiri, bayar tol dan minyak sendiri, makanan pun bawak sendiri hehehe
bp... aku tak nak berjanji nak jumpa ko lagi dah hehehehe

Kaklong Syikin said...

jgn seronok sangat sampai lemas dlm laut plak..

Literature Sushi said...

best tu...

Kemat said...

mnarik..last konpem bile nie..

Izhal said...

aiseh nak ikut la bang... heheh...

debikdebuk said...

piknik????memang best... Lagipun aku tak pernah gi PD. Dan 9,10 september gak aku kena handle perkhemahan. InsyaAllah di lain masa aku nak gi gak.

Lan Rambai said...

syikin.. kalau aku pergi.. rasanya aku masuk laut takat buku lali jer hahaha
raeidzal.. best kot
kemat... ko letak nama ko kat forum gengjurnal tu.. rasanya deadline takder kot sebab memasing bawak diri memasing
izhal.. jom.. kalau ko pegi gerenti aku pegi hahaha
debik.. pd pun tak penah pergi?

Rie said...

ko join tak. king join gak ker?

Ayu Mohamad said...

syioknyeeee

Ayu Mohamad said...

weii ko kenal ke abg aku nih Hasni Ibrahim x SDAR.. aku rasa dia junior ko setahun kot sbb kalo tak silap umur dia skang 33

Unknown said...

teringin nak pegi... tapi tak pegi rasanya. :)

ontahsapo said...

selamat hari jadi mu lan... 9 sept anak aku sambut bday la....

debikdebuk said...

lan rambai;
a'ah lan...PD pun aku tak penah pegi..sedih kan???

Anonymous said...

Atgkhhh, tak dapek den nak nolong!

NONIE AZIZ said...

25hb besday ko Lan? aku tak dapat gaji lagi masa ni..hahahahahahah..

piknik????

sempoii said...

alaaa laut..suming pool takde ker?

ibuVouge said...

epi besday tuan blog.. xde hadiah..kirim doa semoga selamat dan bahagia..
napa org berebut nak wat acara tarikh ni ...co IV pun buat famili day.. tapi x dapat nak ikut sbb kat jitra..

kaki bangku said...

hohoho~

zino said...

tompek den tu.. kono bayar pengoreh tu hehe

Pandang Dengar Diam said...

hm...tempat permainan Aku tu kat PD 9sept befday bini aku pulak tuh mcm mana erk! Nak joint ker tak....

Izhal said...

pd dah pernah pergi...banyak kali pula tu... satu hari nanti kalo ada rezeki nak buat banglo tepi laut la... hahaha... angan2 mat jenin...

ibuVouge said...

lan, tak balik pd lagi ka

Lan Rambai said...

IV.. tak pergi pd pun... ada kerja.. skrg ni internet connection kat opis ada sikit bengung ahh... susah nak berblog. Kat rumah byk gangguan anak dan bini hehehe