6 Jun 2006

Kerja

Kenapa setiap kali aku call ko untuk ajak datang diskas pasal kerja ko yang tak betul tu, ko mesti nak ajak aku keluar makan pulak? Kalau ko tu awek muda cun melecun takpelah jugak... ko tu dah tahap apek tua tau tak? Ko ingat kalau setakat ko belanja aku lunch kat tempat orang banyak duit makan tu, aku takkan potong benda-benda ko yang tak buat tapi ko kata ko buat tu? Pungkok hang lah.... ishkkkk.. AKU BENCI KERJA AKU.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

Dia ajak kuar makan ada beberapa sebab kut

1) DIa suka kaum sejenis
2) dia nk rasuah
3) Dia banyak duit
4) Dia tak der keja nk wat

Qiez AR said...

besa la tu.. rasuah. tp ok wut, rezeki jgn ditolak kan :)

KAMATO said...

syabas brader! jangan kasi can

kOmEnG hEnSeM said...

kalo ko tak mo kuar makan ngan org tua tu, biar aku je yg kuar ngan dia......rugiii woooooooo.........

ontahsapo said...

aku dah dapat agak kerja kau, tapi nak buat mcm mana, kerja tetap kerja..cuma jgn terpengaruh dgn elemen sampingan yg boleh menjejaskan kerja....hehehehhe good luck..

Lan Rambai said...

ABB - ishkkk.. suka kaum sejenis?... takutnya
Msberry - bukan semua rezeki tu halal
kamato - kawan saya cakap.. makan hal lain.. potong hal lain.. bg saya.. kalau dah gi makan dia abiskan 4, 5 ratus utk 3 oang.. mesti dia expect kita bg can kan.. so.. makan sendiri-sendir lagi senang
komeng - biar rugi sikit daripada rogi banyak
ontah - memang susah kerja aku ni... byk tul elemen sampingan yang menggiurkannnn

Akima Akatoman said...

aku pun semakin meluat dengan kerja sekarang ni.. rasa macam nak bom je kompeni aku ni..

Lan Rambai said...

ebi.. meluat ngan kompeni boleh tukau kompeni lain atau bukak kompeni sendiri. Kalau meluat dgn profesyen sendiri nak wat camna ekekeke

blackpurple @ jowopinter said...

Sabor bang.... Dugaan semua tu. jangan kau tutup sebelah mata dah la... hehehe...

Lan Rambai said...

Tutup dua-dua boleh kalau nak BP ekekeke

花生豆花Alex said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社