3 Jul 2006

Yehaaa

Tengahari Ahad 2 Julai 2006. Aku bawak bini gi scan. Kami berdua memang dah ready for the worse. Mula-mula nampak macam sama dengan 2 minggu lepas.... doktor tu pusing sini.. pusing sana.. at last... Alhamdulillah. Nampak pun baby kecik kenot dalam perot bini aku. Heart beat pun ada. Ukuran pun ok. 9 minggu 1 hari. Nampaknya tempoh "berpuasa" aku akan tamat sehari dua ini... yehaaaaaa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 comments:

Akima Akatoman said...

aku ingatkan yehaa apa la..
yehaaa nak puka puasa ya.. hehhe

Ayu Mohamad said...

tahniah la baby selamat.. moga2 selamat semuanyaaa aminnnn

Lan Rambai said...

aki... ngam2 time world cup dah kurang game ni hihihi
ayu... tenkiu.. amin

ontahsapo said...

best best, lama tu berbulan2 kau akan tak puasa....isk...

Lan Rambai said...

OS... hahaha..

kingbinjai said...

o o o tahniah! hahahaha

Moon® said...

First congrat's.

Ingatkan puasa apo.. hampeh tul. Anyway enjoy saat tidak berpuasa. Hahahah

Lan Rambai said...

king dan moon.. tenkiu

blackpurple @ jowopinter said...

Tahniah...tahniah...tahniah.....


psss....ingatkan tersalah blog..!

Lan Rambai said...

BP... tenkiu... biasalah.. dah boring dgn template lama tu hihihi

Unknown said...

Tahniah.
p/s: Tukar template nampak...tapi mana kotak jeritnya. Dah takde ker?

Lan Rambai said...

yus.. kotak jerit rasa macam malas je letak dah.

Literature Sushi said...

wa ini sudah bagus.. selamat2 ;)

Sastri said...

tahniah sbb baby ok...

Lan Rambai said...

Raeidzal dan Sastri.. Alhamdulillah

Unknown said...

semoga dimurahkan rezeki agar Adik menjadi Abang Cik... :) Tahniah ye..

kingbinjai said...

aaa skang musim tukar layout ek? banyak blog aku masuk dah tukar layout.

Izhal said...

Alhamdulillah!!! 2 bulan tu kira dah lekat baik dah tu :)

ps-puasa tanpa sahur heheh...

Kak Teapot said...

Hehehe...my doter pun suka guna ayat kecik kenot tuuuu...satu sekolah kut??

btw yr blog is cool dude!

NONIE AZIZ said...

Seronoknya...tahniah...bilalah aku mengandung lagi plak!!!pesan kat wife jangan lasak2, jaga pemakanan...anyway ko duduk stay kat mana lan?

Lan Rambai said...

kenit... Adik marah ahhh kalau panggil dia selain dari Adik.. panggil nama dia pun dia tak bagi.. hampeh punya budak
king... la ni kan musim panas... layout kena tukau ikut darjah kepanasan ahh
izhal... Alhamdulillah
cracked teapot... anak aku belajar masa kat taska lagi ckp kecik kenot tu
mama... aku pun tak tau bila ko akan mengandung lagi lah ehehehe.. thanks 4 the advice. Umah aku kat Saujana Utama.

Unknown said...

kena berpuasakah dalam tempoh itu?

Lan Rambai said...

nizam... tempoh apakah yang dimaksudkan itu? Kalau bulan ramadhan kita wajib puasa. Kalau rajin puasa sunat isnin dan khamis. hehehehe

Ajemain said...

lan...hmmm...malas nak tulis apa... saja2 ker nak bagi komen banyakkkk

Unknown said...

tempoh 9 minggu 1 hari itulah! berpuasa dari berjima' eh? kenapa?

Lan Rambai said...

anak jemain.. :)
nizam... takdelah sepanjang 9 minggu 1 hari tu aku puasa.. tapi sejak kali pertama kali scan 2 minggu lepas sebab takut aksi ganas aku akan ada efek pd baby... hehehehe.. ni komen 18sx ni hehehe

sempoii said...

tahniah lanR. ko takde rasa loya²..mual²..muntah² ker? huhuhu

Lan Rambai said...

sempoi.. tenkiu.. aku tak mual2 dan muntah2 pulak.. tapi kepala sakit masih tak ilang lagi sebab masih tak buka puasa lagi hehehe